Peppers Inc

Funk, Jazz, Pop

Stijn de Vos
Tenor-Saxofoon

Geboren op: 11 november 1987
Woonplaats: Dordrecht

Er was eens een tijd dat zijn kamer niet was bezaaid met allerlei muziekstukken. Er was een tijd dat de buren elkaar nog konden verstaan. Er was een tijd dat hij alleen maar op een klokkenspel speelde. Er kwam een tijd dat hij een goud glimmende saxofoon in zijn handen kreeg :)

Stijn was een jaar of 14 toen hij begon met saxofoon spelen. Hij heeft een aantal jaar lessen gevolgd op de muziekschool in Dordrecht. Toch vond hij het studeren van toonladders minder leuk en had hij alle Disney-liedjes al snel gehad. Stijn is toen gestopt met lessen en heeft een tijdje zijn saxofoon in de koffer laten zitten en rolde zo een beetje de puberteit door.

Toch heeft hij het erg jammer gevonden dat hij niks met zijn instrument deed. Al snel begon hij het stof uit zijn saxofoon te blazen, oude jazznummers te spelen en zo begon hij het plezier terug te krijgen in het muziek maken. Teruggestort op de lessen begon Stijn toch met plezier toonladders van binnen en naar buiten te spelen.

Ondertussen is Stijn een grotere jongen geworden dus dat betekende ook een grotere saxofoon; de tenor is er dit jaar bijgekomen. Hiermee versterkt hij de blazers van PeppersInc!